WORK ABOUT BLOG CONTACT

THE CAMDEN

For this project, we were asked to remodel the exterior and the lobby of an existing commercial building on Camden Avenue in Beverly Hills. The objective was to update the building with a contemporary, minimalistic design. To accomplish this without undergoing the costly process of demolishing the exterior, the entire facade was painted black and then vertical metal louvers were added over it. The original awning was also maintained and painted black to integrate it into the new design. Inside, terrazzo flooring and walls were implemented, as well as wood wall paneling to bring in a natural element.

THE CAMDEN

LOS ANGELES

The Camden project is a case study on how we are able to modernize an outdated exterior by utilizing select cost effective features to enhance the facade.

By simply adding to the already existing exterior structure and updating the interior with smooth, natural materials, we were able to create a sleek yet functional design to benefit both the owners and tenants of the building.